Gezichtsbehandelingen
Een cadeautje voor jezelf!

Sinds enige tijd kun je in de salon ook terecht voor diverse gezichtsbehandelingen. Hanneke is een gediplomeerd schoonheidsspecialiste en pedicure. Daarnaast vindt zij het ook heerlijk om af en toe een fijne ontspanningsmassage te geven. 

Er zijn verschillende professionele behandelingen te boeken variërend van een half uur tot ruim anderhalf uur. Alles gaat in overleg maar uiteraard kun je rekenen op een grondige reiniging, een massage van het gelaat en een dagverzorging. Natuurlijk worden onregelmatigheden verwijderd en kun je kiezen voor het verven en modelleren van je wenkbrauwen. Uiteraard is het ook mogelijk om een kleine behandeling te boeken zoals het epileren of harsen of modelleren van de wenkbrauwen. Kijk maar eens welke behandeling je aanspreekt en boek dan snel je afspraak!

Gezichtsbehandeling Basic (30 minuten)
Reiniging, scrub, massage van het gelaat, masker en afsluitende dagverzorging. Incremen handen tijdens inwerken masker.
Boek hier!
Gezichtsbehandeling Relax (45 minuten)
Reiniging, peeling, dieptereiniging (waarbij o.a. mee-eters worden verwijderd), massage van het gelaat, masker en afsluitende dagverzorging. Incremen handen tijdens inwerken masker.
Boek hier!
Gezichtsbehandeling Complete (60 minuten)
Reiniging, peeling, dieptereiniging (o.a. mee-eters) en epileren. Massage van het gelaat, masker en afsluitende dagverzorging. Naar keuze wenkbrauwen verven of handmassage & creme.
Boek hier!
Gezichtsbehandeling All-in-One (90 minuten)
Paraffine handpakking, reiniging, peeling, dieptereiniging. Epileren, massage van het gelaat, masker, dagverzorging. Keuze uit wenkbrauwen verven of een ontspannende voetmassage. 
Boek hier!