Hot Chocolate Massage

Sinds enige tijd bied ik nu ook de Hot Chocolate Massage aan. Een massage met échte chocolade, maar wel op basis van een natuurlijke amandel massage olie. Het is dus niet eetbaar, zoals vaak de vraag gesteld wordt. Een logische vraag, want de geur van chocolade is wel heel erg lekker. En wat maakt die chocolade massage nou zo lekker? Ik zocht het voor je uit!

De chocolademassage is in opmars en wordt ook wel de 'zoetste verwenning' genoemd sinds de massage bestaat. De natuurlijke bestanddelen van cacao hebben een positieve invloed op lichaam én geest. Chocolade maakt endorfine en serotonine (gelukshormoon) vrij in je lichaam. Daardoor verdwijnt alle stress en spanning als sneeuw voor de zon. Het bezorgt je lichaam en geest ook een ongelooflijke boost. De cafeïne in de chocolade zorgt dan weer voor een verstevigend en een afslankend effect. Maar dat is dan als je het opeet

Voor de chocolademassage is een mengsel van cacao en cacaoboter ontwikkeld. Cacao bevat naast theobromine ook natuurlijke antioxidanten, die een positieve invloed hebben op het weefsel en de bloedcirculatie in het lichaam (het werkt vaatverwijdend). Daarnaast heeft cacao een doeltreffende verzachtende, voedende, hydraterende, beschermende en herstellende werking. En misschien nog wel belangrijker: cacao vertraagt het verouderingsproces doordat de natuurlijke bestanddelen de afbraak van cellen in de huid tegengaan. Dit maakt van de chocolademassage een weldaad voor alle huidtypen; van jong tot oud.

De Hot Chocolate Massage wordt gegeven met warme chocolade massage olie. De rug, schouders en nek worden rustig los gemasseerd en daarna wordt de olie met warme kompressen weer van de rug verwijderd. Even toe aan een positiviteitsboost? Dan kies je voor de Hot Chocolate Massage! Een magische ervaring, waarbij je geniet van chocolade zonder over de calorieën na te hoeven denken.