COSMETISCHE BINDWEEFSELMASSAGEFijne lijntjes, diepe rimpels of littekens? Een jong, strak en rimpelvrij gezicht bestaat van binnen uit stevig bindweefsel. Dit bindweefsel zit vol collageen en elastine, maar als we ouder worden neemt deze aanmaak sterk af. Resultaat: de huid wordt slapper en rimpels nemen toe. Met een cosmetische bindweefselmassage kunnen ze flink verminderen.

Het menselijk lichaam bestaat voor het grootste deel uit bindweefsel dat in het gehele lichaam voorkomt. Cosmetische bindweefselmassage is een massage van het bindweefsel van het gelaat, hals en decolleté. De bindweefselmassage stimuleert de aanmaak van fibroblasten en de huiddoorbloeding. Hierdoor verbetert de conditie van de huid. Bindweefselmassage is geschikt voor vrijwel alle huidtypen, ook voor de dunne, gevoelige en couperose huid en wordt toegepast bij o.a.: acne, littekens, huidveroudering, verslapte huid en rimpelvorming. Het herstelt de conditie van de huid waardoor deze er weer beter uit gaat zien. De behandeling bestaat uit een manueel gedeelte, maar ook de cupping techniek wordt ingezet. We starten met het reinigen de huid en na de behandeling wordt een op de huid afgestemd masker aangebracht. De behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging.

Voor een zichtbaar resultaat wordt aangeraden deze behandeling meerdere malen te halen. Maar ook na afzonderlijke behandeling straalt je huid en voel je je helemaal ontspannen!

Cosmetische bindweefselmassage
30 minuten € 39,50

Luxe cosmetische bindweefselmassage 60 minuten (inclusief reiniging, masker en dagverzorging)