Bedrijfsabonnement

Drukte, personeelskrapte of zware arbeid. Het zijn allemaal redenen waardoor jouw medewerkers kunnen uitvallen. Met een bedrijfs massage-abonnement ondersteun je jouw personeel en geef je ze de ontspanning die zij nodig hebben om hun werk weer te kunnen doen. En het mooie is, de belastingdienst denkt mee:

"Je kunt een gedeelte van het fiscale loon besteden aan onbelaste vergoedingen, verstrekkingen en terbeschikkingstellingen voor werknemers. Dit wordt de vrije ruimte genoemd. De vrije ruimte is 1,7% van het fiscale loon tot en met € 400.000. Over het meerdere van uw fiscale loon is de vrije ruimte 1,2%. Daarnaast kunnen bepaalde zaken onbelast worden vergoed, verstrekt of ter beschikking worden gesteld door gerichte vrijstellingen en nihilwaarderingen. Voor de nihilwaardering geldt dat de dienst verleent wordt op de werkplek, stoelmassages bijvoorbeeld.
Meer informatie over de vrije ruimte en nihilwaardering kun je vinden op de site van de belastingdienst in het Handboek Loonheffingen."

Er is nu de mogelijkheid om een bedrijfsabonnement aan te schaffen. De massages worden gegeven in de praktijk aan de Smedestraat in Elburg of we komen naar het bedrijf. Vraag naar de mogelijkheden!