Wie is ... Door Dorine Sport- en Wellnessmassage Elburg

De naam zegt het al: Sport- en ontspanningsmassages door Dorine. "Toen ik mijn praktijk ging opstarten heb ik wel even goed moeten nadenken over de naam.

Mijn zwager ontwierp het logo nadat mijn man had bedacht dat de 'gouden handen' erin voor moesten komen. Hij vond ook dat ik het dichtbij mezelf moest houden omdat ik tenslotte degene was die het werk deed. Toen was het allemaal snel bedacht." 

Dorine heeft haar papieren als sportmasseur maar volgt nog steeds regelmatig vak-gerelateerde cursussen. "Het is mooi om onder collega's te zijn, ervaringen uit te wisselen en informatie op te doen. Zo blijf je scherp en kun je ook blijven ontwikkelen", vertelt zij. Ondernemen zit haar in het bloed. "Het kan altijd beter en ik vind het heerlijk om zaken naar een hoger niveau te tillen. Ik weet niet wat er allemaal nog op mijn pad komt maar ik sluit op voorhand niet zoveel uit. Onlangs is Hanneke van Hattem voor een aantal uur bij me komen werken. Zij verzorgt een aantal ontspanningsmassages en wellness-behandelingen. Maar bovenal is zij schoonheidsspecialiste en daarom hebben we ook een aantal behandelingen  samengesteld. Zo kun je nu bijvoorbeeld een gezichtsbehandeling boeken, of je wenkbrauwen laten harsen of verven".

De praktijk is gevestigd in de charmante oude vesting aan de Smedestraat 15 in Elburg. Reserveren kan makkelijk via de website en meer informatie is daar ook te vinden. Informatie: www.doordorinemassage.nl telefoon: 06-44929504 FB & Instagram