Even Voorstellen: Hanneke

Vanaf 20 mei komt Hanneke van Hattem mij ondersteunen in de praktijk. Ik ken Hanneke als collega bij de beautyfarm Beautydrome in Putten, waar zij als schoonheidsspecialiste in opleiding werkte.

Ondertussen is zij klaar met haar opleiding en werkt ze als specialiste in Harderwijk en in haar eigen salon. De opleiding tot pedicure heeft zij ook bijna afgerond.

In verband met grote drukte in mijn praktijk heb ik Hanneke gevraagd of ze een aantal uur in mijn praktijk komt masseren. Voor ontspanningsmassages, gezichtsbehandelingen en diverse andere wellnessbehandelingen kun je nu dus ook bij haar boeken. Je bent in goede handen! Ze stelt zich ook nog graag even zelf voor:

Mijn naam is Hanneke van Hattem, 23 jaar en sinds 2018 aan het werk als schoonheidsspecialiste. Momenteel volg ik de opleiding tot pedicure. Via mijn vorige werkgever waar ik veel masseerde heb ik Dorine leren kennen. Sommige van jullie hebben mij misschien al eens gezien omdat ik samen met Dorine duomassages geef bij Door Dorine Massage in Elburg.