Verlenging lockdown: "het is pompen of verzuipen!"

De berichten m.b.t. het coronavirus zijn nog niet goed en de overheid kondigt morgenavond zo goed als zeker aan dat het land nog zeker drie weken langer op slot blijft.

Ondernemers in het hele land hebben het zwaar. Diegene die nog open mogen zijn, doen dat zo goed en kwaad als dat kan op alle mogelijke manieren die voor hun zijn toegestaan. Ondernemers die hun deuren gesloten moeten houden proberen op andere manieren aan een beetje omzet te komen en zo hun hoofd boven water te houden. En alle beetjes helpen, daarom roepen grote en kleine winkeliers, zzp-ers en zelfstandigen op om ze te blijven ondersteunen. Dat kan door middel van een aankoop via de website of het bestellen van een cadeaubon. Veel winkeliers bieden zelfs aan om deze artikelen gratis te bezorgen. 

Alle zeilen worden bijgezet en er wordt nagedacht over lokale samenwerkingen en ook ik probeer met mijn salon zichtbaar te blijven voor mijn klanten. Zo zijn er bijvoorbeeld de volgende mogelijkheden:
Koop je nu een cadeaubon voor een massage, dan verpak ik die extra feestelijk mét een leuk extraatje. Maar daarnaast is er, zolang de lockdown duurt, een leuke samenwerking met De Bloemenhof. Geef een cadeaubon van een willekeurig bedrag én doe daar dan direct een vrolijk boeket van € 10 bij. Verder kun je ook nog bij mij terecht voor veel magnesiumproducten zoals magnesiumcitraat, magnesium sportgel of de MCM gel bij spier- of gewrichtsklachten. Maar ook etherische olie, massage-olie of diverse roomsprays voor thuis. Keuze genoeg dus!
Bestellen kan door middel van een berichtje naar 06 - 44 928 504. In de regio Elburg bezorg ik het gratis, voor de kernen komt daar een klein bedrag bij. Bonnen kunnen worden aangeschaft vanaf
€ 10. Betalen gaat via een betaalverzoek. 
Een afspraak maken voor een behandeling kan weer vanaf 10 februari, kijk hiervoor dan even op https://doordorinemassage.nl/afspraak-maken 

Dankjewel voor jullie steun en ik hoop jullie allemaal snel weer te zien!