Loslaten

 
In mijn praktijk merk ik dat de wens van de meeste mensen is om even lekker te ontspannen, alles even loslaten en de boel de boel laten. Maar het blijkt vaak moeilijk om simpelweg je ogen dicht te doen en het knopje naar ontspanning om te zetten. Wist je dat een uitgebreide voetmassage heel goed kan helpen om het lichaam weer in balans te brengen en de rust tussen je oren weer te herstellen? Deze behandeling van 60 minuten is wellicht precies wat je nodig hebt. Ik haal je "uit je hoofd" en laat je voelen hoe belangrijk je voeten voor je zijn.
 
Een basis voetreflexbehandeling kan therapeutisch werken bij o.a. hoofdpijn, stress, depressie en algehele vermoeidheid. Er wordt druk uitgeoefend op de reflexzones die onder de voeten liggen, om zodoende in de corresponderende lichaamsdelen reacties op te wekken. Blokkades in het lichaam (storingen in de energiedoorstroming) die voor klachten zorgen, kunnen zo door massage van de voeten opgeheven worden.
 
En zo gaat het:
Eerst worden je voeten heerlijk gereinigd en opgewarmd in een warmwaterbad met zeezout. Daarna begint de massage die lekker lang duurt. Alles wordt afgesloten met een verzorgende voetencrème waarna je ontspannen weer naar huis gaat. Je zult merken dat je weer beter kunt slapen en je lijf je dankbaar is!