Wie is ... Door Dorine Sport- en Wellnessmassage Elburg

De naam zegt het al: Sport- en ontspanningsmassages door Dorine. "Toen ik mijn praktijk ging opstarten heb ik wel even goed moeten nadenken over de naam.

Lees meer: Wie is... Door Dorine

Even Voorstellen: Hanneke

Vanaf 20 mei komt Hanneke van Hattem mij ondersteunen in de praktijk. Ik ken Hanneke als collega bij de beautyfarm Beautydrome in Putten, waar zij als schoonheidsspecialiste in opleiding werkte.

Lees meer: Even voorstellen: Hanneke

Verplaatsen afspraken

Alle afspraken die ingepland stonden in de periode van 10 februari tot en met 2 maart moeten weer worden verplaatst. Om een boel gedoe te voorkomen, wacht ik daarmee tot er meer duidelijkheid is over de beëindiging van de Lock down voor de contactberoepen. Zodra er meer duidelijk is over een mogelijke heropening, zal ik contact met jullie opnemen voor het maken van een nieuwe afspraak.

 

Verlenging lockdown: "het is pompen of verzuipen!"

De berichten m.b.t. het coronavirus zijn nog niet goed en de overheid kondigt morgenavond zo goed als zeker aan dat het land nog zeker drie weken langer op slot blijft.

Lees meer: Verlenging lockdown: pompen of verzuipen

Boek voortaan zelf via de website

Je afspraak boeken via Facebook, makkelijker kon bijna niet en het werd de afgelopen jaren ook volop gebruikt. Helaas is daar nu een einde aangekomen, Facebook heeft wat dingen veranderd waardoor de optie niet meer werkt.

Lees meer: Nu zelf boeken via website