SkinRebelPro Duobehandeling
De Relax Treatment is één van de nieuwe behandelingen met de nieuwe productlijn van SkinRebelPro. Mooie skincare producten die geproduceerd zijn in Nederland, zonder onnodige toevoegingen als sulfaten, siliconen en parabenen. Samen genieten van een ontspanningsmassage en aansluitend een heerlijke gezichtsbehandeling die bestaat uit oppervlakte- en dieptereiniging, verwijderen van onzuiverheden, epileren wenkbrauwen en een hydraterend masker. Tijdens het inwerken van het masker worden nek, hals en decolleté gemasseerd, waarbij vervolgens ook armen en handen worden meegenomen. Afsluitend gebruiken we een verfrissende toner en dag- of avondverzorging, aangepast op jullie huidtype. Eventueel harsen of verven kan extra worden bijgeboekt. Deze duo behandeling boek je online of stuur even een berichtje.
Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor een cadeaubon. Wil je iemand verrassen met een heerlijke behandeling, geef dan eens een bon. Leuk om te geven én leuk om te krijgen. Ze zijn verkrijgbaar voor ieder bedrag vanaf 5 euro of je zet er een massage of gezichtsbehandeling op. Koop 'm in de salon (laat even weten wanneer je komt) of bij De Bloemenhof in winkelcentrum De Vrijheid. Maar ook online kun je een cadeaubon kopen. Je krijgt een code in je mail die je vervolgens kunt (laten) verzilveren.

De zomer zit er op en je bent misschien net terug van een fijne vakantie. Hou dat gevoel nog even vast met deze heerlijke nazomer aanbieding en verzorg je zongebruinde huid met een heerlijke scrub en massage.

Lees meer: Nazomeren met de September Deal!

Bedrijfsabonnement

Drukte, personeelskrapte of zware arbeid. Het zijn allemaal redenen waardoor jouw medewerkers kunnen uitvallen. Met een bedrijfs massage-abonnement ondersteun je jouw personeel en geef je ze de ontspanning die zij nodig hebben om hun werk weer te kunnen doen. En het mooie is, de belastingdienst denkt mee:

Lees meer: Massage voor bedrijven

Een TREATMENTS® behandeling is een ware beleving.

Geniet tijdens iedere treatment van een reiniging, verzorging en een korte massage.
Ontdek de heerlijke geuren en beleef deze unieke behandeling.

 

 

De TREATMENTS® behandelingen zijn hier te boeken

... en de heerlijke producten zijn in de salon of in de webshop te bestellen!