Te weinig energie? Vermoeid?

Misschien zou je het niet direct verwachten, maar een massage kan bijdragen aan je weerstand en algehele gevoel van welbevinden. Mensen die zich regelmatig laten masseren zitten beter in hun vel en hebben minder last van kwaaltjes. Hoe dat komt? Ik zal het je proberen uit te leggen. 

Chronische stress, vermoeidheid of problemen kunnen zorgen voor een burn-out, depressie of overspannen gevoelens. Je nachtrust wordt verstoord, je huilt misschien vaak en lachen doe je veel te weinig. Je bent in een neerwaartse spiraal terecht gekomen. Misschien heb je het gevoel dat je er niet meer uit komt zonder hulp. Massage kan dan voor verlichting van de klachten zorgen. Het bewust kiezen voor jezelf en tijd vrijmaken voor een moment van ontspanning is de eerste stap naar herstel. Tijdens de massage komen stofjes als Serotonine en Endorfine vrij. Endorfine is een lichaamseigen pijnstiller en serotonine wordt ook wel het gelukshormoon genoemd. Je begrijpt waarschijnlijk al waar ik heen wil. Deze stofjes geven je een fijn gevoel en je wordt er rustiger van. Wanneer je je regelmatig laat masseren heb je dus veel vaker dat fijne gevoel en wordt de negatieve spiraal doorbroken. 

Kies je voor de energieopwekkende massage van een uur, dan wordt je gemasseerd met een amandelolie waaraan een aantal essentiële oliën zijn toegevoegd. We gebruiken daarvoor: 

Pepermunt, voor een kalmerende werking bij geestelijke of intellectuele uitputting.
Rozemarijn, zuivert lichaam en geest en stimuleert blijdschap en optimisme
Ceder Atlas, heeft een zuiverende en verzachtende werking en de geur trekt liefde en gezelligheid aan
Wierook, reguleert angstige gevoelens en brengt de gemoedsstemming in balans

Voor we beginnen met de massage bespreken we wat jij nodig hebt of waar je op dat moment behoefte aan hebt. Zo komen we tot een ontspannende en helende massage die bijdraagt aan een sneller herstel.

Boek je Energie Opwekkende Massage hier: