#Linkin watte?

Als je zoals ik al een paar weken thuis zit en alle achterstallige klusjes wel zo'n beetje zijn gedaan, blijft er eindelijk tijd over voor zaken die niet direct dringend, dan wel best handig zijn. Zo dook ik eens in Instagram en het fenomeen #linkinbio.

Nu alle winkels zo ongeveer gesloten zijn en de contactberoepen tot in ieder geval 2 maart gesloten moeten blijven, probeer ik net als zovelen toch een beetje inkomen te genereren. De huur moet betaald worden en de belasting en andere vaste lasten lopen gewoon door. In mijn specifieke geval is er geen enkele tegemoetkoming vanuit de overheid en ondersteuning van de gemeente komt ook niet. Ik val zoals al eerder gezegd "buiten de boot" of "tussen wal en schip" en in het meest dramatische geval moet ik "pompen of verzuipen". Verzuipen zit niet zo in mijn aard, dus ik ben aan het pompen. Ik schud de metaforen gewoon uit mijn mouw als ik zeg dat ik nu ga "roeien met de riemen die ik nog heb". Maar alle gekheid op een stokje, de tijd van ongeloof, boosheid en frustratie probeer ik achter me te laten. Dat er geen rode cent vanuit de overheid mijn kant op komt, probeer ik in ieder geval te ondervangen met Go Fund Me, een fundraiser voor... mezelf. Ook weer zo'n mooi, hip woord maar wel een verrekte handige tool! Maar hoe integreer je dat nou allemaal op social media zonder dat je tig apparaten en tabbladen open hebt staan. Ik geef het zondermeer toe, ik ben ook bijna geen veertiger meer en ik moet soms echt mijn best doen om bij te blijven op het gebied van de "socials". Gelukkig heb ik twee kinderen die ik af en toe om hulp vraag. Ik zie ze dan wel stiekem in hun vuistje lachen hoor, maar daar trek ik me niets van aan. Een uurtje Google-en leverde me toch een mooie link op in de biografie van mijn Instagram profiel. Op dat medium kun je namelijk maar één link kwijt, en dat is toch vaak wat te weinig. Daar zijn dus nu heel handige platformen voor, waarop je al je links kwijt kunt. Veelal zijn de hulpmiddelen betaald, maar kies je voor de gratis variant, dan zijn de mogelijkheden hooguit minder uitgebreid. Geen punt voor mij, voorlopig voldoet het prima.
Op mijn referentie-bestemmingspagina, zoals dat met een duur woord genoemd wordt, staan nu dus alle linkjes naar mijn website, de online shopcatalogus die ik op WhatsApp heb staan, het boekingsprogramma voor een afspraak en de Help Dorine de winter door Fundraiser van Go Fund Me. Wil je het allemaal eens rustig bekijken? Klik dan op deze link: 
https://linktr.ee/doordorinemassage 
Dus, zie je op Instagram de melding #linkinbio voorbij komen, klik er dan eens op. Het opent weer een heel nieuw venster vol met leuke doorklik-links en mogelijkheden die de ondernemer op dit kan inzetten om de klandizie of omzet te verhogen. En dat kunnen we goed gebruiken in deze tijd!