Door Dorine Sport- en Wellnessmassage in Elburg

Toe aan een momentje voor jezelf? Een fijne ontspanningsmassage of een sportmassage nodig, maar geen zin in grote wellness-centra met veel drukte of lang wachten? Kies dan eens voor een massage Door Dorine. 

Ik ben Dorine Verheul, gediplomeerd sport- en ontspanningsmasseur. Mijn doel is om mijn gasten optimaal te laten ontspannen in een sfeervolle ruimte waarin rust en privacy hoog in het vaandel staan. Ik neem graag alle tijd voor je en in overleg komen we tot de behandeling die het best bij jou past.  

In mijn gezellige praktijk gelegen in de Smedestraat, in de oude vesting van Elburg verzorg ik uiteenlopende behandelingen. Massages ter ontspanning, basis gezichtsbehandelingen of bindweefselmassages, een sportmassage na een blessure of juist ter voorbereiding op een sportevenement, het is allemaal mogelijk. En natuurlijk kun je ook bij mij terecht voor taping en bandageren of medical tape bij bijvoorbeeld hooikoortsklachten of andere lichamelijke ongemakken. Daarnaast zijn er specialistische behandelingen zoals massages bij nek- en schouderklachten, hoofdpijn, fibromyalgie en lage rugpijn. En ben je zwanger, dan is het heerlijk om te kunnen ontspannen en te weten dat je in goede handen bent voor een fijne zwangerschapsmassage van een uur. 

Centraal gelegen, in het hartje van Elburg en met ruime parkeergelegenheid nabij, is mijn salon prima te bereiken vanaf Zwolle, 't Harde, Nunspeet, Oldebroek, Doornspijk, Dronten en Oosterwolde. Voor een afspraak kun je bellen, appen of zelf gemakkelijk boeken via de website. Hou er rekening mee dat in de vesting van Elburg tijdens winkeltijden maximaal één uur geparkeerd mag worden met gebruik van parkeerschijf. 

Tot snel!
Dorine

,,Met ontspanning van het lichaam, ontspant men ook de geest''

(of andersom natuurlijk ...)